На берегах сонячної Флориди в США в недалекому майбутньому з'явиться новий готель. Він відповідатиме класу "люкс". Дизайнери постаралися і створили для нього незвичайний дизайн.

Готель, напевно, приверне увагу туристів з усього світу. Тут їх чекати багато можливостей для відпочинку та першокласне обслуговування.

Найвибагливіші клієнти зможуть гідно оцінити шикарні пентхауси з терасами та індивідуальними басейнами. Всі вони розташовані на багатоярусному даху з якого відкривається прекрасний панорамний вид на океан.

Читайте також: У Лондоні з'являться тропічні джунглі для відпочинку (відео)

Автором проекту готелю Sunny Isles Beach стала американська архітектурна студія Architectonica. Він відноситься міжнародної мережі люксових готелів Ritz-Carlton. Цей "урбаністичного оазису" розташується між містами Майамі і Форт-Лодердейл.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Готель розрахований на 212 номерів і 5 пентхаусів. Дах готелю мати кілька рівнів. Це дозволило побудувати особистий басейн з терасою в кожному з розкішних апартаментів.

Крім цього готель Sunny Isles Beach має велику прилеглу територію. На ній розташований приватний пляж, кілька басейнів і майже один квадратний кілометр паркової зони.