У 2016 році Венеціанський карнавал буде проходити з 23 січня по 9 лютого.

Про це повідомляє офіційний сайт заходу Венеціанський карнавал Італія.

Прийдешній карнавал 2016 року буде пов'язаний з виставкою Milan Expo 2015 "Nutrire il Pianeta. Energia per la Vita", що в перекладі з італійської означає "Нагодувати планету. Енергія для життя ". Його темою обрали гасло "Найбільш ласе свято в світі!".

Повідомляється, що протягом 18 днів у Венеції пройде безліч цікавих заходів. Так, гостям свята пропонують сходити на обід з Казановою за ціною від 340 євро, взяти участь у конкурсі карнавальних костюмів - від 760 євро або відправитися на Бал Дожа - від 800 євро.

Читайте також: Вічне свято: Санторіні прийматиме туристів цілий рік

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Також за інформацією організаторів, цієї зими на площі святого Марка не ​​встановлюватимуть сцену, але розмістять торгові ряди, де працюватимуть ремісники і тут же продаватимуть свої кустарні вироби.

Відзначимо, що бажаючим взяти участь у конкурсі костюмів слід зареєструватися на офіційному сайті карнавалу до 23 грудня 2015 року.