Маркетологи Лондонського зоопарку придумали нову незвичайну послугу для залучення відвідувачів.

Починаючи з наступної весни, всі бажаючі зможуть провести вечір і ніч в одній клітці з азіатським левом, передає УНІАН.

В даний час в зоопарку будують новий вольєр для левів, де планують розмістити гостьові будиночки. Перші відвідувачі зможуть заїхати в травні майбутнього року, квитки надійдуть у продаж вже завтра, 5 грудня.

Читайте також: Чортівня в зоопарку Дортмунда: таємниче зникають тварини

Тур включає розкішну вечерю і ночівлю в гостьовому будиночку, біля якого зовсім поруч будуть знаходиться леви. Звичайно, не настільки близько, щоб клієнтам загрожувала небезпека.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Крім того, вранці гості матимуть можливість подивитися на інших тварин до офіційного відкриття зоопарку. Вартість туру - 523 євро на двох.

Відзначимо, що азіатські леви здебільшого мешкають в заповідному Гірському лісі в індійському Гуджараті. За останні 5 років їх популяція зросла на 27% - з 411 особин до 523.