За поведінкою відстороненого від виконання обов'язків голови Державної фіскальної служи Романа Насірова, якому після затримання стало дуже зле, і в зал суду його занесли на ношах, уважно спостерігала вся країна. А дехто навіть узяв ці моменти собі на замітку.

Принаймні, аналогічною поведінкою відзначився начальник Львівського СІЗО Богдан Гальчишак, передає "24 канал".

За словами військового прокурора Львіського гарнізону Владислава Савинця, Гальчишак обіцяв прохачеві дати довідку про зміну запобіжного заходу за станом здоров'я, оцінивши цю послугу в дві тисячі американських доларів.

Спочатку він отримав половину суми, а потім ще 27 тисяч гривень.

Під час перевірки кабінету правоохоронці виявили в сейфі пакунок, у якому лежали ще 6300 доларів. Сам начальник СІЗО у цей час поводився сумбурно, не визнавав своєї причетності та намагався вийти з кабінету.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Потім у нього різко підскочив тиск, і його доправили в одну з міських лікарень, де він перебуває під цілодобовою охороною.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", минулого місяця хабарем у 300 доларів пропонував відкупитися від штрафу в 17 тисяч гривень чиновник Рівненської митниці власнику нерозмитненого авто.