У Сумах під будівлею обласної державної адміністрації (ОДА) активісти розпочали безстрокову акцію протесту.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Протестувальники вимагають відставки губернатора області Володимира Токара у зв'язку з тим, що він не зібрав екстрену сесію щодо розгону блокади на Донбасі.

На площу вийшли поки два десятки мітингувальників. Вони розпалили багаття в бочках і принесли автомобільні покришки. За порядком стежить приблизно стільки ж правоохоронців.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, 15 березня близько сотні активістів вимагали під ОДА гарантій від голів фракцій обласної ради щодо того, що сесія з питання блокади все ж таки відбудеться, але оскільки цього не сталося, протестувальники оголосили безстрокову акцію.

Більше того, активісти вимагають відставки і засудження Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова та заступника голови Національної поліції В'ячеслава Аброськіна.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.uа", в понеділок, 13 березня, силовики затримали, а потім відпустили учасників блокади Донбасу.

У зв'язку з цим, багатьма містами України прокотилися хвилі протестів.