Якщо хтось придумає метод тримати тіло в тонусі і в формі, який буде забирати якомога менше часу це буде найвидатніший людина. Ми хочемо виглядати красиво, але не завжди вистачає на це часу, сил і бажання.

Сучасні методики харчування і індивідуальних тренувань вимагають багато зусиль. Але як бути, якщо ми хочемо мати рельєфне тіло або швидко схуднути до літа?

Читайте також: У Парижі чоловік перерізав горло декільком перехожим

Існує дуже результативне вправа, яке називається "планка". Дуже багато про нього чули, але ті, хто застосовує цю вправу на практиці, з упевненістю можуть сказати, що такі не складні навантаження роблять наше тіло ідеальним. Звичайно, виконуючи планку, не варто повертатися до вживання випічки і шкідливої ​​їжі.

Завжди тренування повинна супроводжуватися правильно підібраною дієтою.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Планка - вправа для тренування всього тіла. Воно зміцнює м'язи спини, преса, ніг і рук, покращує гнучкість, поставу і відчуття рівноваги. Цю вправу можна сміливо робити в домашніх умовах, якщо немає часу і бажання відвідувати тренажерний зал.

Для виконання даної вправи не потрібно багато часу, ви можете перебувати у відпустці або після роботи, вранці або ввечері, в спортивному одязі або в піжамі, Робіть планку кожен день всього по кілька хвилин, і через місяць ви помітите, як ваше тіло перетворилося і стало більш рельєфним.

На перший погляд, вправа "планка", здається занадто простою. Але коли ви почнете її застосовувати, зрозумієте, що йде навантаження на все тіло і при перших разах вам буде дуже важко протриматися більше хвилини.
Намагайтеся з кожним разом збільшувати час, коли перебуваєте в положенні планки. Навіть половина витриманою хвилини збільшить результативність.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що присідання – це складна вправа для зміцнення ніг і сідниць, але виконати цю вправу правильно також важко, особливо, якщо ви займаєтесь в тренажерному залі самостійно. Але якщо ви належним чином навчились виконувати цю вправу, присідання не повинно стати проблемою для вашої вас. Але тільки до тих пір, поки ви дотримуєтесь правил безпеки і робите додаткові тонізуючі вправи.