Багато хто помітив, як деякі нові продукти входять в моду. У стародавні часи люди дотримувалися більш здорового харчування, ніж люди в сучасному світі.

Зараз безліч продуктів містить отруйні речовини, які знищують наше здоров'я і призводять до швидкого старіння.

Читайте також: У нахабного забудовника відібрали землю в центрі Києва

Розглянемо часи відродження на тренди на продукти харчування.

Полба 5000 років до н.е.
Поба є однією з найдавнішою зерновою культурою. Побла не тільки древня зернова культура, але вона дуже корисна. Раніше жито була дуже популярна в вживанні, але так само варто зауважити, що ця зернова культура повертається в моду і її можна помітити на полицях в магазинах.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Оцет - 1820 р
Оцет був одним з головних дієтичних продуктів. Свого часу його навіть пили, щоб організм був вічно молодим.

Грейпфрут - 1929 р
Грейпфрут дуже корисний для роботи травної системи. Так само, він допомагає в процесі спалювання підшкірного жиру, що веде до схуднення.

Лимонний сік - 1940 р
Натуральний лимонний сік сприяє поліпшенню роботи шлунково-кишкового тракту, а так само підвищує імунітет, насичує організм вітаміном С та лікує від простудних захворювань.

Коричневий рис - 2013 р
Коричневий рис багатий на залізо, тому його споживання буде набагато корисніше, ніж вживання білого рису.

Авокадо - 2014 р
Авокадо справжній тренд останніх років. Він дуже корисний особливо для шкіри і здоров'я організму.

Спагеті з цуккіні- 2015 р
Тим, хто дотримується безглютенової дієти - спагетті з цукіні перший помічник в цьому питанні.

Харчуватися модно це не запорука здоров'я, а ось харчуватися правильно - це яскравий приклад здорового способу життя.

Раніше, портал "Знай.ua", розповів про те, що плоди дуріана мають дуже тверду оболонку і покриті потужними колючками, що захищають його вміст. Дуріан має неприємний запах, який виключає його зберігання в закритих приміщеннях. Однак, саме цей фрукт вважається одними з найбільш цінних фруктів в Південно-Східній Азії і Південній Америці. Через свій неповторний смаку дуріан часто називають "королем фруктів". Він солодкий, віддалено нагадує папайю і ваніль. Фрукт багатий вітамінами, жирами, вуглеводами і білками. М'якоть плоду містить вітамін С, каротин, вітаміни групи В (рибофлавін, ніацин, фолієва кислота), нікотинову кислоту і мінерали: залізо, фосфор і кальцій. Також до його складу входить індол саме він викликає неприємний запах плоду. Однак, завдяки індолу дуріан володіє бактерицидними властивостями. А ще цей фрукт містить органічну сірку.