У Миколаєві на проспекті Жовтневому внаслідок ДТП травмувалися семеро людей. Про це повідомляє Державтоінспекція Миколаївської області.

Водій автомобіля ВАЗ 2105, рухаючись по проспекту в бік вул.Космонавтів, не обрав безпечну швидкість руху та не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль перекинувся. Після цього некерована ВАЗівка "вилетіла" на смугу зустрічного руху, де зіткнулася з автомобілем "Рута 19".

Читайте також: Під Волновахою перекинувся військовий автомобіль - вісім постраждалих

Внаслідок автопригоди водія та двох пасажирів легковика, а також 4 пасажирів автобуса з травмами госпіталізували до медичних закладів обласного центру.

Нагадаємо, днями на Львівщині внаслідок дорожньо-транспортної пригоди на автошляху Львів-Яворів загинули троє людей, ще трьох у важкому стані було госпіталізовано до лікарні.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще