Народний депутат Семен Семенченко разом з активістами провів рейд околицями Овруча Житомирської області, де виявили незаконну вирубку лісу.

Як написав Семенченко на своїй сторінці в Facebook, в рейді брали участь активісти ГО "УНСО", ГО "Патріоти Полісся" та організації ветеранів "Донбас-безпека".

"Незліченна вервечка лісовозів. Ліс "лівий". Велика частина без бирок, відсутні документи. Документи "робляться" і привозяться через двадцять хвилин працівниками лісгоспів, бирки можуть набивати, не соромлячись, прямо при нас", - сказано в повідомленні.

Читайте також: Батальйон "Донбас" вимагає від Порошенка повернути їх в Широкине

Семенченко зазначив, що міліція, яку викликали активісти, почала складати протоколи тільки після пред'явлення посвідчення народного депутата.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, у червні бійці батальйону "Донбас" затримали вагони з контрабандним лісом на станції Світланове в Луганській області.