У 184-му Навчальному центрі Міністерства оборони у Старичах Львівської області тривають тактичні навчання мобілізованих.

Як повідомляє Міноборони, на полігоні військовослужбовці вивчають і закріплюють на практиці дії по обороні взводно-опорного пункту.

Одиночну тактичну підготовку проходять курсанти всіх десяти відділень Навчального центру, незалежно від військової спеціальності, яку вони опановують.

"У навчальній програмі з одиночної тактичної підготовки враховано досвід участі Збройних Сил України в антитерористичній операції, багато часу приділяємо навчанню з надання медичної допомоги пораненим, а також акцентуємо увагу на психологічній підготовці мобілізованих", - говорить один з керівників центру майор Василь Хахула.

Читайте також: Військові у Соледарі святкують День незалежності (фото)

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Зокрема, велику увагу під час навчань приділяють так званій "обкатці танками", яка допомагає солдатам здолати страх перед багатотонною броньованою технікою.