Увечері 21 серпня на столичній Оболоні сталася масштабна аварія. Очевидці повідомляють про п'ять розбитих машин та дві "лобові" аварії.

"Страшна аварія на початку проспекту Героїв Сталінграда. П'ять швидких вже приїхало", - написав у соцмережах Ігор Шороп.

Очевидці уточнюють, що ДТП сталося навпроти будинку № 6 по пр. Героїв Сталінграда. Двох чоловіків госпіталізували. Також, на місці працюють дві пожежних машини та ДАІ.

"Півтори години тому йшла там. Мажори на своїх спортивних машинках та мотоциклах літали, газували серед машин", - пишуть свідки.

Декілька годин рух по проспекту був паралізований.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Дорогою додому став свідком масштабного ДТП. Зіштовхнулося 5 авто. Є троє постраждалих, одна жінка у важкому стані. Усіх забрала "швидка". Один з автомобілів на газу, ймовірний витік, тому на місце пригоди виїхала група реагування ДСНС. Наряди патрульної поліціі діють чітко, злагоджено і професійно. На місці ДТП працює слідчо-оперативна група МВС. Обставини аварії з'ясовуються. Все під контролем. Поки що, рух в сторону центра з Оболоні по Героів Сталінграду практично неможливий", - написав у соцмережах радник Авакова Зорян Шкіряк.