У Станиці Луганській триває бій між українськими військами та терористичними угрупованнями. Про це повідомляє Луганська військово-цивільна адміністрація.

"Станицю Луганську практично всю ніч обстрілювали з мінометів, САУ, автоматичних і протитанкових гранатометів. Руйнувань немає. Зараз у населеному пункті триває бій між нашими військами і терористичними угрупованнями", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, напередодні Дня незалежності України терористи піддали масованим обстрілам Луганську область. У зоні ураження опинилися населені пункти: смт. Станиця Луганська, села Трьохізбенка і Кримське.

Читайте також: 82 рази за добу сепаратисти обстріляли позиції АТО

У м. Золотому боєць ЗСУ з Вінниці отримав поранення внаслідок підриву на "розтяжці". Також у результаті мінометного обстрілу пошкоджена покрівля в одному з будинків.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

У Тошківці та Нижньому в результаті артилерійського обстрілу був перебитий газопровід. У Попасній відсутня подача води. Зараз там ведуться ремонтні роботи.