Скульптура луцького кликуна, яку встановили у День міста, зникла.

Про зникнення кликуна повідомила користувачка Ната Раіна в групі "Наш Луцьк" у Фейсбуці:

"А куди поділася скульптура "кликуна", яку тільки позавчора встановили в центрі?" - написала вона та опублікувала фото порожнього п'єдесталу.

До слова, деякі користувачі соцмереж зауважують, що скульптура була ненадійно закріплена.

Нагадаємо, Міська рада Луцьку ще у березні цього року оголосила конкурс "Луцький кликун", метою якого є виготовлення низки невеликих скульптур. Мовляв, даний проект має патріотично-виховне та просвітницьке значення, адже залучатиме лучан до вивчення історії свого міста, сприятиме здійсненню історико-культурних розвідок в царині краєзнавства, виховуватиме любов та гордість за своє місто.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читайте також: У Луцьку розпочався спільний з ЄС проект з облаштування міста

Урочисте відкриття нової скульптури відбулось у День міста, 23 серпня. На розі вулиць Лесі Українки та Сенаторки Левчанівської у Луцьку з'явилась перший кликун. Бронзову скульптуру встановили на невеликому підвищенні із каменю. Планувалося облаштування ще декількох схожих фігур в інших частинах міста.