В Святошинському районі Києва на проспекті Перемоги, 95 з'явився гігантський мурал від португальського художника Pantоnio, помилуватися яким можна навіть серед ночі.

Про це у Facebook повідомив голова Святошинського району Ілля Сагайдак.

"Dynamic Urban Culture Kyiv вітає вас зі святом та запрошує на власні очі побачити наш подарунок рідному місту - мурал заввишки з 16-поверхівку!", - написав чиновник.

Він подякував португальцю та куратору проекту Олегу Соснову, а також покликав всіх бажаючих насолодитись новим гарним та яскравим зображенням у Києві.

Читайте також: Ейнштейн з трубкою: нова арт-стіна Київського політеху (фото)

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що в центрі столиці створять цілий квартал стріт-арту. У рамках цього на одному з будинків біля метро Золоті Ворота з'явився портрет дівчини за мотивами творів Лесі Українки розміром в сім поверхів. Автором роботи став австралійський стріт-арт художник Гвідо Ван Хелтен.

У центрі Києва створено велике графіті в рамках соціального проекту благодійного фонду Sky Art Foundation. На стіні 4-поверхового будинку в реалістичній манері зображений хлопчик, який грає з паперовими літачками.