Як повідомлялося раніше, сьогодні в Донецькій області почне працювати гуманітарно-логістичний центр. Установу буде відкрито між КПВВ "Зайцеве" і нульовою лінією розмежування.

Глава Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський напередодні повідомив, що від задуму цього масштабного проекту до його створення пройшло 45 днів.

У центрі буде здійснюваться продаж продуктів харчування, побутової хімії та медикаментів. Крім того, в центрах планується розмістити банкомати. Фотографії товарів і цін опублікував на своїй сторінці в Facebook Андрій Романенко. Люди зможуть придбати там соки, чай, олію та інші продукти.

Читайте також: Черговий "гумконвой" з РФ прибув в Україну

Як видно з фото, ціни на товари близькі до звичних магазинних. Соняшникова олію можна купити за 29-35 грн, маленьку упаковку чаю - 24 грн, пакет соку - 19 грн. Також у продажі локшина швидкого приготування, кабачкова іскра, сода, лимонна кислота, оливки, томатна паста, різна консервація і т.д.

Популярні новини зараз
Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, Павло Жебрівський, голова Донецької військово-цивільної адміністрації, виступає проти проведення місцевих виборів в кінці листопада, тому що очікує масштабних фальсифікацій. На його думку, вибори тільки загострять ситуацію в регіоні.