У Львові створять проект "Креативний Квартал" – житловий квартал для підприємців і креативного класу.

Комплекс охоплюватиме площу більше 15 тисяч квадратних метрів, про це повідомив один з радників мера міста Андрія Садового Ілля Кенігштейн на своїй сторінці у Facebook.

"Це комплекс загальним розміром більше 15,000 кв м (включаючи зовнішні території), з антікафе, коворкінгом, стартап-боксами, залами для майстер-класів та івентів, хакер-спейсом, творчими майстернями, центром розвитку дітей, мейкер-спейсом, експеріментаріумом, переговорними кімнатами, цифровой лабораторією, стартап-банком, поштовим відділенням, амфітеатром, еко-парком, парковкою і багатьом іншим", - йдеться в повідомленні.

За словами Іллі Кенігштейна, такий квартал має стати місцем зустрічі, спільної роботи та розвитку представників технологічної та креативної спільнот, а також підприємців, або бажаючих ними стати та їх дітей.

Мета проекту – сприяти трансформації Львова в центр креативного підприємництва. А також створити яскравий культурно-інноваційний хаб з цілим діапазоном освітніх і розвиваючих проектів, заснованих на парадигмі нової філософії креативного підприємництва та smart-відпочинку.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Читайте також: Двоє львів'ян винесли з супермаркету 100 плиток шоколаду

Про готовність допомогти у його реалізації вже заявили глобальні інноваційні компанії: Microsoft, Intel, Ericsson, HP, Cisco, Schneider Electric і багато інших.