В окупованому Росією Криму затримали вбивцю кримських татар.

Як повідомляє на своїй сторінці у Facebook заступник глави Меджлісу Наріман Джелялов, вбивство сталось через дівчину.

"Як повідомили сьогодні вранці, вбивцю затримали. За останньою інформацією, конфлікт між вбивцею і молодими хлопцями розгорівся через дівчину", - пише він.

Чиновник вважає, що ситуація на півострові сприяє виникненню конфліктних ситуацій між представниками різних національностей. Він звинувачує у цьому представників самопроголошених органів державної влади.

"Проте деякі кримські "державники" не утрималися від політизування, акцентувавши увагу громадськості на українському громадянстві злочинця, прагнучи тим самим відмазати владу від події. Як кажуть, на злодієві і шапка горить", - вказує він.

Популярні новини зараз
Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Читайте також: Троє кримчан зникли з анексованого півострова

Нагадаємо, що вчора мертвими знайшли раніше зниклого Мемета Селімова і Османа Ібрагімова.

Заступник глави Меджлісу Наріман Джелялов вчора повідомляв, що за останній місяць на окупованому півострові зникли троє представників кримсько-татарської громади.