Керівництво Міністерства внутрішніх справ прийняло рішення про посилення патрулювання центральної частини Києва.

Як повідомили у прес-службі МВС України, зазначені заходи вживаються з метою збереження безпеки мешканців міста, запобігання порушень громадського порядку та можливих провокацій.

До патрулювання в місті Києві також залучені додаткові сили з інших регіонів України: 1250 працівників органів внутрішніх справ та 950 військовослужбовців Національної гвардії.

Крім того, організовано чотири спеціальних маршрути патрулювання з використанням бронеавтомобілів "КрАЗ Кугуар" з вісьмома членами екіпажу у кожній машині.

Перший маршрут - від Європейської площі до Площі Слави, другий - від Європейської до Бессарабської площі, третій - від ЦВК до Палацу Спорту (вулиця Басейна). Четверта бронемашина перебуває в резерві в центрі міста і може бути задіяна у разі потреби.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

Читайте також: Опублікували список затриманих за бійку під парламентом

МВС звертається до громадян з проханням поставитися з розумінням до необхідності посилення охорони громадського порядку і просить допомагати патрульним і повідомляти про підозрілі предмети і спробах провокацій.

Нагадуємо, що Міністерство оборони ввело у Збройні сили України 68 з 102 існуючих стандартів НАТО.