Сьогодні вдень в Одесі сталася масова бійка представників двох самооборон - "Самооборони Одеси" і "Самооборони Майдану".

Про це передає УНН.

Активісти використовували димові шашки, біти, палиці і спецзасоби.

Як стало відомо, причиною конфлікту стало будівництво на 10-й станції Великого Фонтану.

Місцеві жителі стверджують, що споруда, яку тут хочуть побудувати, - незаконна і запросили відстоювати свої права "Самооборону Одеси". Забудовник же викликав "Самооборону Майдану". Домовитися сторонам не вдалося - почалася бійка. Під час безладів постраждали журналісти відділу розслідувань 7-го каналу (Одеса), які приїхали розібратися в ситуації з будівництвом.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом
Показати ще

"Виявляється, що" Самооборона "приїхала цю будову захищати. Потім почалася бійка, в певний момент" Самооборона "кинулася на когось із місцевих. Як тільки я підійшов дізнатися, що там відбувається, кого б'ють, в цей момент один з хлопців з "Самооборони" цілеспрямовано вискочив на мене з натовпу і бризнув в обличчя газом. Постраждало більше всього троє - я, оператор і ще один журналіст. Разом потрапили під цей струмінь. Ми в швидку звернулися. Потім, коли приїхала міліція, написали заяву про напад. Я вважаю, що має бути відкрито кримінальне провадження", - повідомив журналіст 7-го каналу В'ячеслав Касім.

Читайте також: Активісти завалили огорожу навколо озера у Львівській області (фото)

Окрім журналістів, множинні травми отримали безпосередні учасники бійки.

Правоохоронці вирішують питання про внесення відомостей до єдиного реєстру досудових розслідувань.