Мер Києва Віталій Кличко повідомив про створення у місті безкоштовних шкіл з англійської мови. Такі центри з'являться у кожному районі столиці, а заняття проходитимуть тричі на тиждень.

"Сьогодні англійська – це мова освіти, бізнесу та міжнародного спілкування. І ми хочемо надати киянам можливість вивчати англійську, тому ми ініціювали безкоштовні курси англійської мови Capital English", – повідомили у прес-службі мера.

Партнерами проекту виступили посольство США в Україні, Британська Рада в Україні, школа англійської мови Speak Up та Cambridge Assessment.

Читайте також: Під Печерським судом почалася демонстрація ВО "Свобода"

Наразі відбуватимуться заняття для людей, яким виконалось 18 років, та вони мають базові знання мови. Курси розпочнуться з 14 вересня. Для участі у програмі треба зареєструватися на сайті КМДА.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще