Двоє підлітків отримали осколкові поранення в результаті підриву на міні. Інцидент стався сьогодні у приватному секторі Петровського району міста Донецьк.

Про це повідомив "голова районної адміністрації міста" Максим Жуковськийв.

Постраждалими виявились 12 та 15-річний підлітки.

"Вони повернулися в район. Вчора у городі копалися і підірвалися на міні", - зазначив Жуковський.

Хлопці, за його словами, отримали множинні осколкові поранення передпліч. Наразі підлітки перебувають у лікарні. Їхньому життю нічого не загрожує.

Популярні новини зараз
Ті, хто платить по 100 грн/куб – ще щасливчики: як в Україні можуть змінитись тарифи на воду Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану
Показати ще

Читайте також: Боєць АТО підірвався на фугасі під Щастям

"Очільник міста" додав, що за попередньо інформацією дітей можна буде забрати з лікарні вже через два тижні. Таку інформацію йому надала "начальник районного відділу освіти".

Нагадаємо, в Станиці Луганській, що в Луганській області, загинув місцевий житель. Він підірвався на розтяжці, коли намагався перейти лінію розмежування. 77-річний чоловік, скоріше за все, намагався перейти лінію розмежування, але оскільки терористи замінували практично всі підходи, він натрапив на розтяжку.