Міністр МВС Арсен Аваков запропонував Національному університету "Острозька академія" долучитися до підготовки кадрів патрульної служби. Про це повідомили в академії.

Ректорат цього університету Рівненщини отримав листа, де міністр Аваков схвалює ініціативу навчального закладу допомогти з тренерами поліцейських.

Читайте також: Поляки передали волинським поліцейським 38 машин (фото)

Як зазначає прес-служба Острозької академії, МВС також запрошує студентів старших курсів і випускників подавати свої кандидатури для відбору в патрульну службу.

Зазначимо, що троє випускників Острозької академії — Віктор Черниш за спеціальністю правознавство, Наталія Штик - англійська мова та література, і Наталія Михальчук - документознавство та інформаційна діяльність, служать у лавах патрульної поліції міста Києва.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще