Киянин Віталій Демянюк шукає свідків, які допомогли б знайти причетних до підпалу машини його друга Олександра. О першій ночі у дворі 9-поверхівки по вул. Деміївській, 35, згорів автомобіль "Honda Civic".

"Пробили заднє праве колесо ножем, залишили пляшку з під пива із запахом бензину (яким облили капот і підпалили). Згорів повністю моторний відсік і частина салону. Машина була на луганській реєстрації. Прохання до всіх, хто щось бачив, або знає хто це був, повідомити. Просимо допомоги, адже таке може статися з кожним", - звернувся до киян Віталій.

Він припускає, що автівку могли просто переплутати, адже цієї ночі поруч стояло три "Honda Civic".

Читайте також: В Ірпіні за ніч підпалили рекордну кількість авто

В ДСНС Києва уточнюють, що пожежу вдалося ліквідувати за двадцять хвилин.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

"Ймовірною причиною виникнення пожежі є підпал, проте остаточну причину встановить слідство", - говорят в прес-службі столичних рятувальників.

Постраждалі просять всіх, хто був тієї ночі неподалік та бачив підпалювачів, телефонувати за номерами 093-707-88-14 та 063-596-95-37.