Дві мобільні установки ЗУ-23-2 у супроводі озброєних "казаків" перекинули до Донецька. Про це координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук написав на своїй сторінці в Facebook.

"З боку Донецька в напрямку Ясинуватої висунулися 4 танки. У Петровський район Донецька прибули дві мобільні установки ЗУ-23-2 у супроводі озброєних людей, одягнених як "казаки", - написав Тимчук.

За його словами, на приморському напрямку була перекинута бронегрупа терористів з п'яти танків і трьох БМП-1,2.

Читайте також: Бійці двічі відбили групу диверсантів під Сизим - штаб АТО

Тимчук також повідомив, що бойовики за добу тричі відкривали вогонь - на донецькому, артемівському і луганському напрямках.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, у районі села Болотене Станично-Луганського району в результаті бойового зіткнення з бойовиками загинули двоє військовослужбовців 128-ї бригади ЗСУ, ще двоє отримали поранення.