Експерти спостережної місії ОБСЄ в прикордонних пунктах Донецьк і Гуково (Росія), зафіксували вантажівку з написом на лобовому склі "Вантаж 200".

Про це йдеться в традиційному звіті моніторингової місії від 8 вересня 2015 року.

"5 вересня в 20:05 команда спостерігачів побачила фургон, зареєстрований в Україні, який прибув на блокпост з України та перетнув (кордон) Російської Федерації. На лобовому склі був напис "Вантаж 200 "російською мовою", - йдеться у звіті.

Повідомляється також, що на обох сторонах транспортного засобу був напис російською мовою: "Ритуальний сервіс Анубіс".

Спостерігачі місії також повідомили, що в салоні автомобіля знаходилися три цивільні особи. Проте вони не змогли встановити, чи були в автомобілі труни з тілами загиблих.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Читайте також: Два автомобілі з РФ прорвалися через український кордон

Нагадаємо, 6 серпня повідомлялося, що за рік експерти ОБСЄ побачили проїзд 21 машини з написом "Вантаж 200" через російсько-український кордон в районі непідконтрольних Києву пропускних пунктів Гуково і Донецьк.