Сьогодні в Мережі з'явилася фотографія, на якій відзнято, як двоє київських поліцейських зливають бензин в пластикові пляшки

Про повідомило товариство "Авто Київ" у соцмережі Twitter.

Випадок зафіксували очевидці на автомобільній заправці WOG, яка розміщена на Севастопольській площі. На фото видно, як поліцейські зливають бензин в чотири пластикові пляшки з під мінеральної води ємністю 1,5 літра.

Це випадок викликав багато запитань у користувачів соціальних мереж.

Однак, нічого злочинного поліцейські не зробили, як більшість могла подумати. Очевидці в коментарях повідомили, що бензин в пляшках призначався для "Жигулі", який заглух неподалік.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Показати ще

Читайте також: У Києві п'яні наречений і наречена накинулися на патрульного (відео)

"Цей патруль сьогодні пів-години намагався допомогти "Жигулю", у якого закінчився бензин на Повітрофлотському, біля будинку № 44 Патруль реально з'їздив за бензином", - написав в коментарях Ярослав Штольц.

Як пізніше прокоментувала прес-служба столичної поліції, патрульні просто не розрахували ємність бака, тому паливо довелося злити в пластикові бутлі.