У центрі Львова спеціалісти центру медицини катастроф провели навчання для населення на випадки термінової медичної допомоги.

Цей захід був організований у зв'язку з бойовими діями в Україні, а також з великою кількістю аварій на дорогах. На думку організаторів, кожен громадянин повинен вміти надати першу допомогу, адже звичайні мешканці опиняються на місцях подій зазвичай раніше лікарів.

"Навчити усіх охочих грамотно надавати першу домедичну допомогу лише за один майстер-клас ми не зможемо, проте ознайомити і показати людям як правильно визначати, за допомогою двох своїх рук і голови, свідомість людини, її основні показники життєдіяльності, тобто дихання і серцебиття – наше завдання", – пояснила завідувач навчально-тренувального відділу Львівського центру медицини катастроф Людмила Гера.

Читайте також: Пожежники вчились гасити склади авіаційного ракетного озброєння (фото)

Під час майстер-класів львів'янам розповіли та показали, як діяти під час кровотечі, що робити у разі переломів кісток та про перші дії під час опіків.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще