Група зловмисників займалася збутом фальшивих доларів.

За клопотанням Генпрокуратури Шевченківський районний суд столиці прийняв рішення залишити фальшивомонетників під вартою, повідомляє Управління по зв'язках з громадськістю та ЗМІ Генпрокуратури України.

"Генеральна прокуратура 2 вересня узгодила повідомлення про підозру трьом особам за статтею "виготовлення, зберігання і збут підроблених грошей" кримінального кодексу", - повідомили в ГПУ.

Читайте також: В Україні побільшає проблемних кредитів - Fitch

Злочинців зловили "на гарячому" 1 вересня під час збуту 10 тисяч фальшивих доларів.

Популярні новини зараз
"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

"Провели обшуки в їхньому будинку, де виявили грошові кошти в сумі близько 40 тисяч доларів, і речовину, зовні схожу на наркотичний засіб", - зазначили в ГПУ.

Правоохоронці встановили, що фальшиві доларові банкноти завезли на материкову частину України з тимчасово окупованої Автономної Республіки Крим.