11 вересня на Львівському бронетанковому заводі, що входить до складу державного концерну "Укроборонпром", відкрився новий цех з серійного виготовлення тактичних бойових колісних машин "Дозор-Б".

Відповідний наказ підписав виконуючий обов'язки директора підприємства Роман Тимків, повідомляє прес-служба Міністерства оборони.

Цех оснащено сучасним зварювальним обладнанням, апаратами повітряно-плазмової різки, автоматичного зварювання та іншим складальним обладнанням.

"За короткий час ми плануємо вийти на повну виробничу потужність, яка складатиме десятки машин на місяць", - сказав новопризначений начальник цеху Євген Лозинський.

Читайте також: Під Маріуполем пройшли навчання української морської піхоти (фото)

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зараз підприємство оголосило додатковий набір персоналу - верстальників, токарів, інженерів-конструкторів, інженерів-технологів, слюсарів тощо.

За словами Лозинського, найближчим часом лінія поповниться сучасними роботизованими станками.