12 вересня, понад 150 людей пройшли ходою від площі Конституції до Харківського обласного управління міліції на підтримку Дениса Поліщука та Андрія Медведька, яких підозрюють у вбивстві журналіста Олеся Бузини.

Про це пише Громадське.ТБ.

"Свободу політв'язням", "Авакова у відставку", "Свободу героям війни", "Судді, пам'ятайте, влада не вічна", - скандували активісти та організатори під пильним наглядом правоохоронців.

Читайте також: В Одесі пройшла акція на підтримку підозрюваних у вбивстві Бузини (фото)

Хода тривала близько години. Біля відділення міліції підпалили кілька фаєрів. Провокацій під час акції - не відбулося.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, 24 серпня, активісти провели мітинг на підтримку підозрюваних у вбивстві Олеся Бузини Андрія Медведька і Дениса Поліщука у Одесі.

Акція пройшла під час урочистостей з нагоди Дня незалежності України.

Люди тримали банери зі словами підтримки Медведьку та Поліщуку з написами "Свободу політв'язням" та "Свободу патріотам".