У неділю вночі в селі Магала Новоселицького району Чернівецької області сталася кривава дорожньо-транспортна пригода. В результаті зіткнення двох легкових автомобілів загинули чотири людини.

Про це повідомляє Управління ГСЧС України в Чернівецькій області.

Як наголошується в повідомленні, інформація про подію надійшла рятувальникам в неділю в 4:24 ранку.

"Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що на трасі "Стрий - Івано-Франківськ - Чернівці - Мамалига" зіткнулися легкові автомобілі "Fiat" і "Mersedes", в результаті чого сталося загоряння. У 5:10 пожежу було ліквідовано", - розповіли в ГСЧС.

Читайте також: Смертельна ДТП в Києві: нетверезий пішохід загинув під колесами (фото)

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

На місці події були знайдені тіла чотирьох загиблих: чоловіків 1994, 1993 і 1991 року народження, жителів с.Магала, які перебували в автомобілі "Mersedes", і чоловіка 1983 р.н., жителя села Тарасівці Новоселицького району, водія автомобіля "Fiat". Рятувальники деблокували тіла загиблих з понівечених автомобілів.

Як повідомлялося раніше, на Волині сталося смертельне ДТП. Водій BMW не впорався з керуванням і з'їхав у кювет. Внаслідок ДТП, два пасажири автомобіля загинули на місці події від отриманих травм. Ще троє отримали тілесні ушкодження.