В неділю до оперативно-диспетчерської служби Головного управління ДСНС України у Миколаївській області надійшло повідомлення про виникнення пожежі на території військової частини в районі селища Горького міста Миколаїв. Про це повідомили у ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

Читайте також: Пожежники вчились гасити склади авіаційного ракетного озброєння (фото)

"У зв'язку з тим, що горіння виникло на військовому об'єкті, одразу був оголошений підвищений номер виклику та направлено на місце події чотири відділення Державних пожежно-рятувальних частин Миколаєва та чергову зміну оперативно-координаційного центру. Для координації дій підрозділів на місце події прибули начальник та заступник начальника Головного управління ДСНС у Миколаївській області Максим Грицаєнко і Михайло Гриб. По прибуттю було встановлено, що пожежа виникла у будівлі господарського призначення. На місці події працювали пожежні команди військової частини Міністерства оборони", - йдеться в повідомленні.

Сумісними діями, пожежу площею 50 кв. м було повністю ліквідовано. Наразі ніякої загрози не існує. Причина пожежі встановлюється.