Бориспільські правоохоронці затримали двох жителів столиці, які перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, напали на пасажирський автобус. Зловмисники повибивали бейсбольною битою вікна та викрали відеореєстратор.

Про це повідомили в прес-службі ГУМВС України в Київській області.

Маршрутний автобус їхав у напрямку столиці, коли двоє чоловіків на автівці Daewoo заблокували рух і зупинили автотранспорт. Один з незнайомців кинувся до маршрутки, битою побив скло та зірвав відеореєстратор. Після чого нападники зникли у невідомому напрямку. Під час інциденту пасажири не постраждали.

Правоохоронці розшукали автомобіль зі зловмисниками. Під час огляду автівки правоохоронці виявили та вилучили бейсбольну биту і викрадений відеореєстратор. Зловмисників, а ними виявились столичні жителі, доставили до міськвідділу. Затримані пояснили правоохоронцям, що водій маршрутки не поступився їм на дорозі.

Читайте также: Суд ув'язнив групу осіб за розбій на Київщині

Популярні новини зараз
"Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом хуліганства.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до семи років.

Вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу. Досудове слідство триває.

Нагадаємо, у Києві пасажир вистрілив в обличчя таксисту з травматичного пістолета. У результаті 45-річний чоловік отримав серйозні травми і був доставлений в офтальмологічне відділення Олександрівської лікарні.