Моторошна дорожньо-транспортна пригода сталася у Волинській області. На автотрасі біля села Вижгів Любомльського району 23-річний водій автомобіля BMW-518 рухався в напрямку Володимира-Волинського. Він перевищив швидкість і злетів у кювет.

Про це повідомляє прес-служба Управління Міністерства внутрішніх справ у Волинській області.

Автомобіль перекинувся. У результаті двоє пасажирів 24-х і 27-ми років загинули на місці події. Інші пасажири, 18- і 20-річні хлопці, отримали важкі травми. Медики доставили їх в реанімацію Любомльської центральної районної лікарні.

У міліції зазначили, що водій іномарки в результаті ДТП не постраждав. Але його госпіталізували до лікарні з незначними травмами.

Читайте також: Жахлива аварія у Києві: BMW врізався у військову вантажівку (фото)

Популярні новини зараз
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж
Показати ще

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "порушення правил безпеки дорожнього руху". В даний момент проводиться досудове розслідування.

Винуватцеві аварії загрожує позбавлення волі на строк до десяти років.

Нагадаємо, вчора в Чернівецькій області зіткнулися і загорілися дві іномарки. У результаті чотири людини загинули на місці аварії.