Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков ознайомився з роботою та облаштуванням блокпосту "Пассат", який розташований на 11 км. дороги М-17 Херсон-Джанкой-Феодосія, що біля Цюрупинська.

Про це повідомляє прес-служба МВС України

У першу чергу, очільника відомства цікавила наявність на блокпосту необхідної для людей інфраструктури (місць для відпочинку, тентів, води). Арсен Аваков поспілкувався з міліціонерами та бійцями батальйону "Херсон", які несуть службу на КПП, ознайомився з процесом перевірки документів, огляду вантажу на наявність заборонених предметів.

Блокпост "Пассат" створений правоохоронцями за підтримки місцевих меценатів та волонтерів.

Читайте також: Поліцейських Луганщини і Донеччини відбиратимуть на інших умовах – Аваков

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

"Одним із завдань,яке ми ставили для блокпоста "Пассат" - це превентивні заходи, у разі необхідності, підготовка лінії оборони в межах компетенції МВС, на ключових трасах Херсонської області. Аналогічні блокпости починають функціонувати по всій області. Все виконано найкращим чином. Система, яка сьогодні запропонована, одна з найоптимальніших для цього міста. Херсон буде відчувати себе ще більш захищеним і це правильно, - зазначив Арсен Аваков.