У Львові близько 360 людей евакуювали через повідомлення про замінування багатоповерхового будинку на вулиці Миколайчука. Про це повідомляє УМВС Львівської області.

У Шевченківський райвідділ міліції звернулась мешканка одного з п'ятиповерхових будинків. За словами жінки, до неї зателефонував невідомий чоловік та повідомив про замінування будинку.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, спеціалісти-вибухотехніки, кінологи та працівники інших служб, котрі задіюються у таких випадках.

Читайте також: Більше 600 дітей евакуювали через "замінування" школи у Краматорську

Спеціалісти провели ретельну перевірку будинку та прилеглої території. Ніяких вибухонебезпечних предметів правоохоронці не виявили.

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження, правоохоронці встановлюють особу чоловіка, котрий повідомив про псевдозамінування.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Нагадаємо, днями вибухотехніки також шукали вибухівки у двох житлових будинках в Одесі.