У середу 16 вересня в Миколаєві повинні були урочисто розвести Інгульський міст після укладання асфальту, щоб пропустити в акваторію "Суднобудівного заводу імені 61 комунаря" ракетний катер "Прилуки" і корабель морської охорони "Григорій Куроп'ятников". Проте щось пішло не так.

Як повідомляє місцеве видання НикВести, комунальники намагалися розвести міст більше години. Вони ломами розбивали асфальт. Їм почали допомагати студенти, які зібралися подивитися на проходження кораблів. Бій з асфальтом тривав близько години, проте перемогою не закінчився, і комунальники прийняли рішення відновити рух на мості.

Ракетний катер "Прилуки", який підійшов до мосту першим, розвернувся і поплив геть.

Городяни, які зібралися подивитися на розвід мосту і заходження кораблів, також розійшлися.

Ймовірна причина поломки моста - в нещодавно покладеному асфальті, який скував конструкції на місці розстикування. Однак не виключено, що ремонтники могли пошкодити механізм підняття мосту при дорожніх роботах.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку
Показати ще

Читайте також: Окупанти будують Керченський міст на шарі мулу, який затягує опорні палі (фото)

Нагадаємо, що Подільський мостовий перехід у Києві, який будується ось вже 12 років, невідомі масово розкрадають на металобрухт. Один з таких випадків стався вчора ввечері. Міліція затримала злочинця на гарячому.