В Умані безвісти зник хасид. Про це стало відомо вчора вранці. Оголошення на стовпах в мікрорайоні паломництва про зникнення чоловіка з'явилося вранці.

Паломника із Ізраїлю 1987 року народження на ім'я Амір Охана востаннє бачили неподалік водоймища, яке хасиди використовують як мікву (резервуар для обмивання).

"Зараз проводяться заходи по встановленню місця знаходження чоловіка", - прокоментувала помічник начальника відділу зв'язків з громадськістю Уманського МВ УМВС в Черкаській області Леся Усенко.

Цього року Умань прийняла рекордну кількість паломників із 21 країни – 29 490, з них 64 жінки та 3 161 дитина.

Читайте також: Хасиди завершили святкування Нового року в Умані (фото)

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що днями в Умані хасиди побили місцеву мешканку. Вони сперечались з жінкою, яка здавала їм кімнати в провулку Піковецькому. Місцеві мешканці повідомили, що хасиди прийшли напідпитку. А господиня зробила їм зауваження. Вони обурились цьому та вдарили жінку.