Російсько-терористичні війська посилено проводять розвідку бойових порядків сил антитерористичної операції.

Як повідомив на своїй сторінці в Facebook народний депутат, координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, розвідку проводять різними засобами - закидаючи диверсійно-розвідувальні групи, використовуючи безпілотники і оптико-електронні засоби.

"Так звані органи держбезпеки терористичних організацій "ЛНР" і "ДНР" проводять опитування місцевих жителів, які робили поїздки на території, підконтрольні Україні, на предмет розташування і переміщення українських військ, блок-постів, укріпрайонів сил АТО", - сказано в повідомленні.

Читайте також: Бойовики один раз обстріляли позиції сил АТО протягом доби

Нагадаємо, минула доба у зоні АТО пройшла майже спокійно.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

Як повідомив прес-центр АТО, єдиний обстріл наших позицій був зафіксований на Артемівському напрямку вчора близько 10:00. Зі стрілецької зброї бойовики хаотично відкрили вогонь по українському опорному пункту в районі Лозового.