Міліція спільно з митною службою почала розгортати вантажівки, що йдуть до окупованого Криму - на випередження акції блокади від кримських татар.

Про це розповідає 17 канал.

"На блокпосту перед Чонгар, вони вже добу не пропускають фури", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Міліція охоронятиме порядок під час акції з блокади Криму

Сьогодні о 12:00 розпочнеться акція кримських татар з блокування анексованого Росією Криму.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Згідно інфорпмації від голови Меджлісу Рефата Чубарова, перекриють рух тільки для вантажівок, які перевозять товари в Крим. Тобто пересування людей і легкових авто залишатиметься безперешкодним.

"Наша акція матиме тривалий характер. Виходимо з того, що за цей час у Верховній раді повинні бути розглянуті законопроекти народних депутатів, спрямовані на врегулювання питань взаємодії материкової України з окупованим Кримом", - сказав він.

За його словами, мав бути скасований закон про вільну економічну зону "Крим".

Нагадаємо, Чубаров не виключає, що слідом за продуктової блокадою Криму кримські татари вимагатимуть припинення поставок електроенергії на півострів.