Співробітники Служби безпеки затримали біля села Розівка ​​Костянтинівського району Донецької області три мікроавтобуси з вантажем.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

Автомобілі рухалися в напрямку тимчасово окупованих територій за межами встановлених пунктів пропуску.

"При огляді мікроавтобусів правоохоронці виявили велику партію продуктів харчування і споживчих товарів загальною вагою 15 тонн. У водіїв, які займалися протиправним перевезенням, вилучено майже 200 тисяч грн", - йдеться в повідомленні.

Тривають оперативно-слідчі дії для встановлення всіх осіб, причетних до організації незаконного каналу поставок продукції на тимчасово окуповані терористами території, додали у відомстві. Відзначається, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Популярні новини зараз
Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Читайте також: У Словаччині розбився літак з українськими контрабандистами

Нагадаємо, що Краматорський міський суд виніс вирок п'ятьом міліціонерам, які супроводжували вантажівку з 10 тоннами м'ясної продукції на тимчасово окуповану територію.