У Києві в парку відпочинку чоловік погрожував підірвати бойову гранату РГД-5.

Про це повідомляє прес-служба столичної міліції.

Співробітники Деснянського РУ ГУМВС України отримали повідомлення, що в парку у водоймі стоїть чоловік з гранатою в руках.

"По прибуттю правоохоронці почали переговори з "підривником". Враховуючи його неадекватну поведінку, міліціонери намагалися спокійно переконати чоловіка віддати небезпечний предмет. Діалог з правопорушником тривав протягом двох годин. Нарешті він погодився віддати гранату із запалом, з якого була висмикнута запобіжна скоба", - розповіли в міліції.

Пізніше співробітники вибухотехнічної служби знешкодили боєприпас.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

У МВС встановили, що чоловік обґрунтовано підозрювався у скоєнні крадіжки з приміщення колишнього місця роботи.

"Щоб перевірити цю інформацію, представники компанії, де він раніше працював, призначили йому зустріч в парку відпочинку. Про це вони попередили міліціонерів. Побачивши працівників органів внутрішніх справ, чоловік забіг у водойму. Потім дістав з сумки гранату і пригрозив підірвати всіх, хто наблизиться до нього", - додали в МВС.

Читайте також: Під Донецьком на міні підірвалася сім'я

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до семи років.

Нагадаємо, раніше голова Сумської ОДА Микола Клочко повідомив, що в Сумах в результаті необережного поводження з гранатою загинув боєць "Правого сектора" Олександр Яковенко (позивний "Кат") в офісі цієї організації.