Львівські нічні маршрутки продовжать свою роботу ще на три місяці. З такою ініціативою виступив начальник управління транспорту та зв'язку міста Віктор Щир.

За його словами, рішення про подовження роботи нічного транспорту у тестовому режимі пов'язано з подальшим вивченням пасажиропотоку. Наразі керівництво міста ще не визначилось з рентабельністю подібного нововведення.

"Я запропонував керівництву міста продовжити рішення виконкому ще на три місяці. Ми запропонували продовжити вивчення пасажиропотоку до 31 грудня 2015 року, оскільки на сьогодні ми не можемо встановити реальну потребу мешканців нашого міста в нічних маршрутах", - розповів Щир.

Віктор Щир повідомив, що у липні маршрутки перевезли 13 тисяч нічних пасажирів, у серпні - 11 тисяч, а за вересень кількість пасажирів впала до 5 тисяч на 21 число.

Читайте також: Набір до нової поліції: за годину подали анкети більше 500 полтавчан (фото)

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нічні маршрутки запустили у Львові з 1 липня. Вони відвозять пасажирів до спальних районів міста з центру та вокзалу. Їздять вони раз на 40 хвилин з 23:00 по 6:00.