У Києві біля кафе знайшли труп чоловіка.

Як повідомляє прес-служба МВС в місті Києві, його зарізали ножицями двоє грабіжників.

"З потерпілим два грабіжника познайомилися на вулиці. Той пригостив його і товариша пивом. Після цього вийшли із закладу і раптово збили чоловіка з ніг. В кінці затриманий дістав з кишені ножиці і вдарив чоловіка в голову. Зловмисники забрали мобільний телефон та гаманець, у якому було близько тисячі гривень та банківські картки", - розповів начальник ГУМВС України в місті Києві Олександр Терещук.

Медичний експерт повідомив, що на тілі були численні забої, а також поранення на завушній ділянці голови.

Він додав, що обидва зловмисники в минулому неодноразово перебували за ґратами за скоєння майнових злочинів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Одного з підозрюваних вже затримали. Особу його спільника правоохоронці також встановили, проводяться заходи по його затриманню.

Проти них порушили кримінальну справу.

Читайте також: Рецидивіст ножем поранив відвідувача столичного кафе (відео)

Нагадаємо, що вчора студент з Близького сходу викрав авто у таксиста, скоїв на ньому ДТП по дорозі в Борисполь, а на допиті намагався задушити співробітницю МВС.