Бойовики самопроголошеної "Донецької народної республіки" не пропускали за межі блокпосту представників Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ.

Як повідомляє місія у своєму традиційному звіті від 22 вересня, це сталось поблизу села Заїченко на Донеччині.

"Представники ДНР на блокпосту поблизу підконтрольного їм села Зайченко (26 км на північний схід від Маріуполя) направили зброю на спостерігачів СММ та погрожували їх застрелити", – йдеться в документі.

Крім того, що бойовики відмовили спостерігачам у перетині блокпосту, один із членів ДНР зробив кілька вистрілів у повітря.

Нагадаємо, нещодавно місія ОБСЄ зафіксувала пересування військової техніки на підконтрольних бойовикам територіях Донбасу.

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини
Показати ще

Читайте також: ОБСЄ зафіксувала невідомі літаки над Луганщиною

Також міжнародні експерти заперечили відведення важкого озброєння на лінії розмежування на Донбасі та відмовились спостерігати за фейковими виборами на окупованих територіях.