Залізничну гілку до кримського міста Армянськ перекрили бетонними плитами. Про це сказав член Меджлісу Ленур Іслямов, передає "112 канал".

"На тій стороні розташований завод "Титан", на цьому заводі виробляють соду... Цією гілкою до 19-го числа ходили вантажі... Зараз, після 20-го числа, ці фури зупинено... І на материкову Україну їм в'їзд заборонений. Вони вже ведуть переговори з нами, але ми не йдемо на поступки. Вони спробували везти через Армянськ, завезли локомотив, вони з'єднали на ньому вісім вагонів із содою... Вони хочуть ці вагони перемістити на материкову частину, у них є покупці на цю соду. Ми поставили з того боку зазор, зараз там стоять бетонні плити, які просто так не можна перемістити", - сказав він.

Крім того, він повідомив, що товарні потяги не курсують до Криму.

Читайте також: У Криму спорожніли прилавки магазинів (фото)

Нагадаємо, акція з блокади поставок товарів до окупованого Криму почалася 20 вересня з ініціативи кримськотатарської громади, потім до акції долучилися бійці "Правого сектора". В'їзд на півострів закритий тільки для вантажівок. Легкові авто і пішоходи потрапляють до Криму безперешкодно.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемилєв наголошував, що блокада окупованого Росією півострова Крим може продовжуватись півроку.

Від влади РФ протестувальники вимагають звільнити усіх українських політв'язнів, розслідувати 22 вбивства кримських татар в Криму за час окупації, відновити усі демократичні свободи на півострові, повернути, розграбоване в ході анексії, майно близько сорока тисяч українських підприємств, а також вивести окупаційні війська.