На лінії розмежування у Луганській області досі не відкрито жодного логістичного центру через відсутність дозволу від Ради Національної безпеки і оборони (РНБО). Про це повідомив голова Луганської військово-цивільної адміністрації (ОВЦА) Георгій Тука, передає УНН.

"Коли буде відкритий логістичний центр, у представників українських виробників не будуть брати плату за оренду торгових модулів. Для продавців продуктів будуть безкоштовні місця. Ми досі не відкрили жодного центру тільки через відсутність дозволу РНБО", - сказав він на виїзному засіданні парламентського комітету з протидії корупції.

У серпні Тука заявив, що терористи перешкоджають відкриттю логістичного центру поблизу Новотошківського Луганської області.

"Терористи розуміють, що це їм не вигідно, оскільки люди будуть купувати товари за низькими цінами і отримувати всю необхідну їм допомогу. Вони просто бояться, що міфи російської пропаганди почнуть руйнуватися так швидко, як і з'явилися", - зазначив тоді він.

Читайте також: На Луганщині з'явиться перший пропускний пункт

Популярні новини зараз
Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Загалом у Луганській області логістичні центри планується відкрити у Станиці Луганській і Новотошківському, а також їх можуть створити на залізничних станціях.

28 серпня такий логістичний центр для жителів окупованих територій відкрили у Донецькій області.