У столичному Маріїнському парку відбулося свято "Молодь Києва запрошує" за участю соціальних служб для сімей та молоді. Організатори заходу створили для дітей, у тому числі переселенців, проекти для розвитку творчих здібностей.

На фестивалі були присутні представники 10 районних соціальних центрів та понад 40 світових та вітчизняних благодійних організацій, серед яких ОБСЄ та ЮНІСЕФ.

"Цього року особливу увагу ми приділили дітям переселенців і дітям киян-учасників АТО, а також усім київським дітям, щоб залучати їх до позашкільної діяльності. Приємно, що міські організації приєднуються до створення належних умов для освіти, спорту та розвитку талантів", - розповіла голова Київської міської державної адміністрації Ганна Старостенко.

Читайте також: На закритті сезону байкери каталися по Києву і обирали "Місс топлес" (фото)

Гості свята могли взяти участь у презентації курсів української мови та українознавства, послухати концерт дитячої творчості та долучитися до різних майстер-класів.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще