У Львівській області правоохоронці припинили діяльність двох мініцехів, де виготовлялися фальсифіковані алкогольні напої з підробленими акцизними марками. Про це повідомляє обласне управління МВС.

Після того, як працівники міліції зафіксували неодноразові випадки продажу "паленої" горілки у роздрібній торгівлі Львівщини, було прийняте рішення знайти джерела її походження.

Невдовзі правоохоронці встановили, де саме продукується фальсифікат. Горілка вироблялася у двох підпільних мініцехах, а реалізовувалася у крамницях Львова та Радехівського району. Діяльність однієї з гуралень організував 28-річний мешканець області, іншої – 24-річний.

Читайте також: У маріупольському сараї накрили цех "паленої" горілки (фото)

В одному із селищ Радехівщини, де у приватному будинку продукували фальсифіковану горілку, під час обшуку правоохоронці вилучили 40 літрів спирту у пластикових каністрах, обладнання для розливу продукції, підроблені акцизні марки та 600 пляшок готового алкоголю (зокрема, із використанням таких відомих брендів як "Медофф" і "Немірофф").

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Другий цех працював у Львові в орендованій квартирі. Там правоохоронці виявили 60 літрів спирту у пластикових каністрах, 20 літрів суміші, готової до розливу, та 100 пляшок підробленої горілки із сумнівними акцизними марками.

Зразки вилученої продукції направили на експертне дослідження.

Працівники міліції встановлюють осіб, причетних до злочину. Їм загрожує від трьох до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, ще один цех з виготовлення фальсифікованого алкоголю викрили днями у Червонограді.