Суд заарештував чотирьох підозрюваних у скоєнні за період з жовтня 2014 по березень 2015 року 12 вибухів в Одесі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Одеської області.

"Прокуратура області направила до Малиновського районного суду обвинувальний акт стосовно чотирьох членів терористичної організації. Громадяни підозрюються у скоєнні ряду злочинів, серед яких терористичні акти і підготовки до них, незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами, незаконне виготовлення вибухових речовин і вибухових пристроїв і т.д. Всім підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою", - повідомили в прес-службі.

Згідно з повідомленням, досудовим розслідуванням встановлено, що в 2014 році один з підозрюваних створив терористичну організацію, до складу якої увійшли четверо громадян, а в період з жовтня 2014 по березень 2015 року ці особи вчинили на території Одеси 12 вибухів.

Читайте також: Міліція затримала підозрюваного у вибуху на київському вокзалі

Також наголошується, що в грудні 2014 року члени організації скоїли терористичні акти біля магазину "Патріот", волонтерської організації "Сотня Далії Северин", у лютому 2015 року - біля будівлі громадської організації "Координаційна рада громадських організацій Одеси" та інші.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки
Показати ще

Крім того, в повідомленні підкреслюється, що підозрювані організували дві закінчені замаху на терористичний акт, в тому числі встановивши саморобний вибуховий пристрій біля кафе "У Ангелових", який не спрацював.

Нагадаємо, в ніч на 27 вересня стався вибух без жертв біля будівлі Управління Служби безпеки України в Одеській області.